Innsamling til Barnekreftforeningen – 14 oktober 2018

Innsamling til Barnekreftforeningen – 14 oktober 2018

  • Event

De fleste vet at fokuset på brystkreft er stort i oktober, men visste du at september er den internasjonale barnekreftmåneden? I den forbindelse har Tommy Johansen startet en innsamlingsaksjon, og alle penger som blir samlet inn går uavkortet til Barnekreftforeningen.

For hver eneste krone som blir samlet inn skal Tommy ro 1 meter på romaskin, og vi arrangerer en event her hos oss på CrossFit Ask i den anledning. Klarer vi 50.000 kr er det 50.000 meter som skal settes til livs, og det er godt over et helt maraton! Tommy håper selvsagt på så mange meter som overhodet mulig, da hver krone kan ha mye å si for noen som trenger det.

I tillegg til å heie litt mens Tommy ror vil vi også ha en felles treningsøkt samt holde auksjon. Concept 2 Norge har allerede donert bort en splitter ny romaskin til dette formålet og det vil også bli donert bort andre ting til auksjonen verdt å sjekke ut.

Vi håper at DU kanskje har noen kroner å avse, kan dele dette med dine kjente og kjære og vil bli med oss på selve dagen hvor Tommy skal ro for en god sak. Treningsøkta vil passe for alle, uansett om du er godt trent eller utrent.

Dato for eventen er 14. oktober kl 12-14.

 

Link for å donere: https://minaksjon.barnekreftforeningen.no/barn-i-sentrum/5-8941

Close Menu