fbpx

ASK PERSONLIG TRENING

Reignite your health & fitness dreams

Let's make it personal

Personlig trening motiverer, gir framgang og skal sikre god kvalitet på tiden du bruker på treningssenteret. Det er for deg som har spesifikke mål, for deg som trenger hjelp til å finne mål å jobbe mot og for deg som vil kjenne gleden av å mestre og å ha en funksjonell kropp i hverdagen. Du trenger ingen erfaring med CrossFit eller annen trening for å ha PT hos oss.

Målrettet trening med en PT kan blant annet hjelpe deg i bedre form, øke din kroppsbeherskelse og/eller oppnå ønsket vektnedgang. La oss vise deg veien mot en sterkere kropp, bedre kondisjon, koordinasjon og bevegelighet! PT hos oss er også en fin måte å bli en del av det gode miljøet på Ask.

FÅ MER
ENERGI

Vekt-
nedgang

Forbedre
Bevegelser

Oppnå
dine mål

Forbedre
Fleksibiliteten

Ha det
gøy

FÅ MER
ENERGI

Vekt-
nedgang

Oppnå
dine mål

Forbedre
Bevegelser

Forbedre
Fleksibiliteten

Ha det
gøy

PT kan benyttes en-til-en, i grupper eller for bedrifter. Du trenger ikke medlemskap for å ha PT hos oss.

Hvorfor velge PT?

Vi er ikke som andre, tradisjonelle treningssenter – hos oss står fellesskapet i sentrum. Vi svetter sammen, ler sammen, heier på hverandre og har det gøy samtidig som vi kommer i god form. Når du kommer inn døra hos på Ask blir du en del av AskFamilien.

Møt våre trenere

Våre trenere har forskjellig bakgrunn, utdanning og tilnærming til trening. 

DAVIDE

Jeg er en utadvendt men ydmyk person, og vil gjøre mitt ytterste for at du skal føle deg trygg og stole på meg. Sammen kan vi gjøre store endringer i livet ditt!

Start video

Fysisk aktivitet har alltid vært en stor del av livet mitt og jeg har drevet med mange ulike idretter. Jeg har jobbet som personlig trener siden 2011 og elsker å hjelpe andre med å nå sine mål.

Det er lite som slår å hjelpe andre mennesker til å bli en bedre versjon av seg selv, se at selvtilliten vokser og de tør å gjøre ting de ikke har klart eller turt tidligere.

Med meg kan du trene både Thai boksing, functional fitness og tradisjonelle PT-timer. Jeg spesialiserer meg i å hjelpe mannen i gata med å oppnå både kondisjon, styrke, eksplosivitet og koordinasjon.

Kvalifikasjoner
– Personlig trener L2, FIPE
– CrossFit L2 Trainer
– Thai Boxer Instructor, RAM MUAI Academy
– Kettlebell Instructor L1, IKFF
– Functional Fitness Method L1, Gym Jones

Start video

iselin

Jeg har stor tro på at vi er født til å bevege oss. Gjennom lidenskapen min for nettopp bevegelse vil jeg hjelpe deg med å bedre din kroppsbeherskelse, nå dine treningsmål og finne glede i å bruke kroppen.

Start video

Bevegelse har vært livet mitt siden jeg var barn. Svømming, håndball, fotball, ridning, capoeira, boksing, dans, skuespill og sang. Jeg ville gjøre alt, og aller helst alt på en gang! Etter en skulderskade måtte jeg slutte med konkurransesvømming og kjærligheten min for å uttrykke meg gjennom dans ble sterkere.

Siden da har jeg viet livet mitt til dans og nysgjerrigheten til å lære meg nye bevegelser og ferdigheter. I 2018 begynte jeg å føle meg sulten etter å konkurrere igjen, og det var da jeg fikk øyenene opp for CrossFit. Etter det har jeg trent mot konkurranser og har nylig konkurrert både nasjonalt og internasjonalt.

Men det er ikke bare å prestere som driver meg i dans og CrossFit. Å kunne lære andre om kropp og bevegelse, samt veilede dem til å lære nye ferdigheter, har gitt meg enormt mye glede.

Kvalifikasjoner
– Universitetslektor i dans
– Master & Bachelor- grad i dans
– Freelancer innen dans
– Regional standard CrossFit atlet
– 3. belte i Capoeira
– Massasje- og rehabiliteringsstudent

Start video

Lena

Jeg vil være din motivator på reisen mot dine treningsmål. Sammen finner vi gleden mens vi jobber for å gjøre helse og trening til en sentral del av livet ditt.

lena-personlig-trener-stavanger-crossfit-ask

Gjennom hele min oppvekst frem til voksen alder har jeg drevet med hest og konkurrert i sprangridning. I tillegg til å ri selv, var jeg trener for andre ryttere og har alltid likt å utvikle og motivere andre.

I begynnelsen av 20-årene var jeg student og ble tobarnsmor, og i en travel hverdag ble trening nedprioritert. Jeg fant etterhvert ut at hverken kropp eller hodet var fornøyd med den livsstilen jeg hadde, og forstod gradvis at uansett hvor travel hverdagen var måtte trening få plass på timeplanen.

Jeg har trent CrossFit siden 2013. Å bruke kroppen min, tørre å bevege meg utenfor komfortsonen og jobbe med det mentale er viktig for at jeg skal føle meg glad og ha det bra. Det gjør meg til en bedre utgave av meg selv og ikke minst en bedre mamma for mine to travle gutter.

Å få være med å utvikle andres fysiske helse, tankesett og hverdag er et privilegium som jeg har enorm respekt for og gir meg mye glede.

Kvalifikasjoner
– Mental Trener, Raw Trening (under utdanning høst 2020)
– Aerobic Capacity, aerobiccapacity.com (2018)
– 3D Trening, Akademiet for Personlig Trening (2017)
– CrossFit Level 1 Trainer (2016)
– Rehab Trainer, Akademiet for Personlig trening (2016
– Kostholdsveileder, Akademiet for Personlig Trening (2015)
– Personlig trener, Akademiet for Personlig Trening (2014)

lena-personlig-trener-stavanger-crossfit-ask

KLAR FOR Å KOMME I GANG

Vi er klar til å hjelpe deg med å nå dine mål! This is personal!

Slik kommer du i gang med PT

Step 1 – Kartlegging
Vi starter opp med en prat hvor vi går igjennom din helsetilstand og dine treningsmål. Deretter ser vi hvordan du beveger deg i et utvalg av øvelser. På den måten vil vi få et godt inntrykk av ditt utgangspunkt og hva dine forventninger er.

Step 2 – Planlegging
Neste steg er å planlegge veien videre i forhold til tiden du har tilgjengelig og dine mål. Sammen finner vi ut en fornuftig treningsplan som vil omfatte minst 10 timer med Personlig trener.

Step 3 – Trening
Så snart vi har satt mål og planen er lagt skal jobben gjøres. Vi vil kvalitetssikre og veilede deg på timene dine, og gjerne gi deg noen ekstra oppgaver å trene på hver uke.

Step 4 – Måloppnåelse
Stol på treneren din, følg planen og du vil bevege deg nærmere og nærmere målet ditt.

Register deg for ASK PT