fbpx

Programmering

Programmet Vårt

Våre trenere har testet mange forskjellige programmeringer opp gjennom årene, og har erfart at en god programmering skal være gjennomtenkt og godt tilpasset målgruppen. Vi har valgt å samarbeide med The Progrm som har lang erfaring med å lage programmer innen CrossFit.

For at vi skal sikre god kvalitet, tett oppfølging og best mulig opplevelse når du kommer til oss har vi mindre grupper på våre timer.

På CrossFit Ask tilbyr vi våre medlemmer følgende programmeringer.

WOD

Vår daglige programmering på timene som følger Crossfit-prinsippene. Vi anbefaler å følge programmeringen 2-3 dager i uka til å begynne med, og deretter øke gradvis hvis du ønsker å trene mer og kroppen er klar for det.

WOD +

Kan du fint følge våre daglige programmering 4-5 dager i uka og ønsker å trene enda mer? Fokuset er en kombinasjon mellom kondisjon, styrke og gymnastiske ferdigheter.

The Progrm Strength

Denne programmeringen er for deg som ønsker å fokusere mer på styrke og er delt inn i sykluser på 8-12 uker. Hver økt tar omtrent 90 minutter og det er lagt opp til fem treningsdager i uka.

The Progrm Daily

Denne programmeringen bygger på de samme prinsippene som «Dagens WOD», men har større volum og krever dermed mer tid og et solid treningsgrunnlag i de forskjellige øvelsene i CrossFit. Hvis du allerede har fulgt WOD og WOD + i en lengre periode og fint kan utføre øvelsene er du gjerne klar for Daily. Det er lagt opp til seks treninger i uka med varighet på om lag to timer.

Klikk under for å se timeplanen vår.
Når du har blitt medlem hos oss vil du ha tilgang til vår medlemsportal. Der kan du reservere plass på alle våre timer.

Timer

Vi tilbyr forskjellige typer timer hvor målet er at du skal få et solid treningsgrunnlag innen både styrke, kondisjon og bevegelighet. Hver eneste time tilpasses til deg, ditt utgangspunkt og dine behov av våre trenere. Vårt mål er at du skal nå dine mål, føle deg trygg, utfordret og ha det kjekt når du trener hos oss.

Prøvetimer

For alle som ønsker å prøve CrossFit og se hvordan vi har det på Ask. Timen er lagt opp slik at den passer alle nivå og er også åpen for medlemmer.

Prøvetime

WOD

"Workout Of the Day"

Denne timen inneholder litt av alt;
styrke, olympisk vektløfting, gymnastikk og kondisjon.

WOD

Endurance

På disse timene bygger vi kondisjon. Vi fokuserer på enkle, funksjonelle bevegelser og er derfor perfekt for de som har mindre treningserfaring eller rett og slett bare ønsker å bli en skikkelig kondismaskin.

endurance

Skills

Vi fokuserer på 1-2 øvelser og jobber med dem i 4-5 uker. Perfekt for deg som ønsker å forbedre ferdigheter som kipping, håndstående, snatch og så videre.

Skills

Berserk

Her får du ei typisk Crossfit-økt hvor vi har utelatt de mest tekniske øvelsene. Timen er todelt og begynner med coretrening og følges av ei god svetteøkt. Perfekt for de med litt mindre treningserfaring eller om du bare vil bli sterkere og få bedre kondisjon.

berserk

Flow

Denne timen er dedikert til bevegelse og mobilitet. Flow vil hjelpe deg tøye og slappe av i store og små muskler i kroppen, og i tillegg øke bevegeligheten din.

Flow

Partner WOD

Dette er ei lengre økt som vi utfører i teams, vanligvis på to eller tre. Økta er en miks av de forskjellige CrossFit-øvelsene og varer som regel i 30-40 minutter. Ei veldig kjekk og sosial økt som de færreste vil gå glipp av.

Partner WOD

Open Gym

50 prosent av gulvplassen vår er dedikert til Open Gym og egentrening. Her har man mulighet til å gjøre WOD + eller annen trening utenom timene. Du trenger ikke melde deg på i forkant for å benytte deg av Open Gym, bare sjekk deg inn på iPaden i resepsjonen når du kommer.

Open Gym

TRENINGSDAGBOK

Vi har valgt appen SugarWOD for å dele all programmeringen til våre medlemmer. Her kan du enkelt se, logge og spore din egen framgang slik at du har kontroll på hva du har gjort tidligere. Her kan du enkelt se, logge og spore din egen framgang slik at du har kontroll på hva du har gjort tidligere.

Les
økta

Se
historien din

Logg
økta

Lik &
kommenter

Følg din
progresjon

Last ned SugarWOD herr

Vil du vite mer om CrossFit?
Les mer her