TIMEPLAN

Her kan du booke timer og lese mer om hvilke timer vi tilbyr på CrossFit Ask.

VÅRE TIMER

“Workout Of The Day” 

På disse timene vil det forekomme “litt av alt” fordelt utover hele uken. Styrke, olympisk vektløfting, gymnastikk og kondisjon i en god mix. Det spiller ingen rolle om du er helt ny eller er erfaren – trenerne gjør individuelle tilpasninger slik at alle, uavhengig av nivå, vil få ei god økt! 

For å gå på denne timen må du ha gjennomført Ask Lappen.

Dette er ei skikkelig kondisjonsøkt for å bygge opp en god utholdenhet og et sterkt hjerte. Timene baserer seg på enkle øvelser og er derfor perfekt både for de som ikke har noen treningserfaring og for de som ønsker å fokusere på bedre kondisjon.

Disse timene kan du gå på uten å ha gjennomført Ask Lappen.

På denne timen jobber vi med å forbedre ferdigheter. Vi tar for oss en eller to øvelser og jobber med den/de i 4-5 uker.
Perfekt dersom du ønsker å bli bedre på litt mer tekniske ferdigheter som forskjellige kippingvarianter, håndstående og så videre. Det er på disse timene vi har god tid til å gi deg verktøyene du trenger for å lære deg din første pullup, muscle up eller bli komfortabel opp-ned.

For å gå på denne timen må du ha gjennomført Ask Lappen.

Dette er timen for alle som ønsker å teste ut CrossFit. Krever ingen medlemskap, forkunnskap eller Ask Lappen kurs.

Partnerøkt hvor vi går sammen i teams og kjører ei lengre CrossFit-økt. Veldig gøy, sosialt og en pangstart på lørdagen.

For å gå på denne timen må du ha gjennomført Ask Lappen.

Mindre tekniske øvelser enn hva du ofte finner på WOD, men du trenger ikke være redd for at du ikke får tatt deg ut. Timen vil bestå av en god blanding av coretrening og styrke/kondisjon. God stemning og bra trøkk.

For å gå på denne timen må du ha gjennomført Ask Lappen.

Flow består av 30 minutter som er dedikert til bevegelse og mobilitet.

Close Menu