ASK Bedrift

Kom i form med kollegaene dine

Bedriftstimer er som en mini-teambuilding hver uke. Timene er variert og våre trenere gjør individuelle tilpasninger slik at alle kan være med uansett nivå og treningsbakgrunn. 

Vi skreddersyr treningen til hver enkelt bedrift, og på timene trener vi både styrke og kondisjon. Vi bruker egen kroppsvekt, ekstern vekt og kondisjonsapparater som sykkel og romaskin. 

I løpet av en klokketime går treneren igjennom dagens økt på tavla, etterfulgt av oppvarming, hoveddel og en avslutning. 

Vår filosofi er at trening skal være både gøy og effektivt. Send mail i skjema under dersom du ønsker å bli kontaktet for mer info om priser, tidspunkt og gruppestørrelse. 

Hva sier våre bedrifter?

Siden 2021 har Veritas Bedriftsidrettslag tilbudt to ukentlige CrossFit-treninger på CrossFit Ask for våre medlemmer. Vi har lært teknikk, økt kondisjon og styrke, samtidig som vi har det gøy.

Selv om hovedmålet er å øke den fysiske formen til de ansatte, har vi også sett en sosial helsegevinst. Når vi samles på Ask betyr ikke stillinger og ansiennitet noe. Det har utviklet et fellesskap der kolleger fra alle forretningsområder i alle aldre og på alle treningsnivåer kommer sammen for å presse seg selv og heie på hverandre! 

Våre økter på CrossFit Ask hjelper oss å være proaktive på fysisk, psykisk og sosial helse og skaper mestringsfølelse!

Kolumbus verdsetter sunne og friske ansatte, lavt sykefravær og godt arbeidsmiljø. Derfor tilbyr vi blant annet ukentlig bedriftstrening med Davide på CrossFit Ask, hvor de ansatte kan trene i arbeidstiden. Økten på Ask gir oss en lykkemiks av latter, melkseyre, mestringsfølelse og gangsperr, og bidraget til arbeidsmiljøet er soleklar! 

Kolleger som hadde lite med hverandre å gjøre før, kan nå havne i en hyggelig drøs, og samarbeidet mellom avdelingen har blitt merkbart bedre. 

En ting er at vi trener for bedre helse sammen, men Davide er også flink til å inkludere partnerøkter i opplegget. Når to og to må jobbe sammen for å fullføre dagens økt, skapes det god dynamikk og samhandling. 

Equinor BIL har et bredt treningstilbud, og høsten 2023 inngikk vi et samarbeid med CrossFit Ask og har nå seks bedriftstimer i uka. Valget falt på CrossFit Ask på grunn av deres verdier, profesjonelle trenere og fokus på trygg trening.

Vi begynte umiddelbart å få positive tilbakemeldinger fra medlemmene våre på hvordan formatet har hjulpet dem til å gradvis bygge gode rutiner og utfordre seg på trening. På timene på Ask fokuseres det på blant bevegelseskvalitet og forbedret mobilitet, og treneren tilpasser øktene til alle behov. Vi har alle blitt imponert over hva vi er i stand til sammen!

Vi får førsteklasses oppfølging, og gruppetrening har vist seg å være motiverende og skaper en følelse av fellesskap med likesinnede på tvers av selskapet. Vi er fornøyde med å se forbedring i fysisk og mental styrke, mer energi og økt produktivitet, meningsfulle relasjoner og bedret søvn.

Equinor BIL er fornøyde med å kunne tilby en slik kvalitetsavtale til våre medlemmer takket være CrossFit Ask!

Ta kontakt

Har du noen spørsmål om bedriftstrening?
Ta kontakt med oss idag