Kids Camp

Oppstart ukE 37

Kids funksjonell fitness skolen

Stavanger vektløfting og Functional Fitness klubb arrangerer Kids Funksjonell Fitness-skolen  Dette er et tilbud for barn i alderen 8-12 år. Treningen passer for alle nivåer, også for de som aldri har trent CrossFit, vektløfting eller FF tidligere. 

10 TRENINGER - 1600 KR

praktisk informasjon

Når: tirsdager og fredager kl 17.00-18.00
Oppstart tirsdag: 12. september (noen plasser igjen)
Oppstart fredag: 15. september FULLT
Pris per deltaker: 1600,-
Påmeldingen innen 5. september. Påmeldingen er bindende. 

NB: Vi har et øvre tak på 20 deltakere totalt fordelt på to dager i uka.
Ingen trening i høstferien (uke 41). 

 

 

Hva gjør vi på timen?

Vi starter med oppvarming (lek) før vi gjør ulike øvelser med kroppsvekt og ytre belastning. Det er en god variasjon mellom styrke – og kondisjonstrening som er tilpasset aldersgruppen. Vi gjør knebøy med/uten vekt, mage-øvelser, skyve/dra-øvelser, løping, sykling og hopping. 

Barna vil også bli introdusert til nye ferdigheter som for eksempel håndstående og markløft. Vi ser at gruppetrening og samarbeid gir motivasjon og skaper gode relasjoner blant barna som deltar.

Viktig info til foreldre

Alle som har lyst å delta på timene må være medlem av Stavanger vektløfterklubb. Ved tidligere deltakelse på trening i regi av SVK  er det mest sannsynlig allerede blitt registrert medlemskap. Dette kan du sjekke på minindrett.no. Nye medlemmer kan registrere seg i klubben her: Innmeldingsside (nif.no). Barn opp til 13 år som er organisert i idrett i klubbens regi er forsikret gjennom Gjensidige barneforsikring. 

Les mer her:
Barneidretts- og klubbforsikring (idrettsforbundet.no)

 

påmelding

Har du spørsmål om Kids Camp? Ta kontakt