Kids Camp

Oppstart ukE 5

Kids funksjonell fitness skolen

Stavanger vektløfting og Functional Fitness klubb arrangerer Kids Funksjonell Fitness-skolen  Dette er et tilbud for barn i alderen 8-12 år. Treningen passer for alle nivåer, også for de som aldri har trent CrossFit, vektløfting eller FF tidligere. 

10 TRENINGER - 1450 kr

praktisk informasjon

Når: mandager og fredager kl 17.00-18.00
Oppstart mandag: 30. januar FULLT
Oppstart fredag: 03. februar
Pris per deltaker: 1450,-

NB: Vi har et øvre tak på 20 deltakere totalt fordelt på to dager i uka.
Ingen trening uke 7,14 og 15.

 

 

Hva gjør vi på timen?

Vi starter med oppvarming (lek) før vi gjør ulike øvelser med kroppsvekt og ytre belastning. Det er en god variasjon mellom styrke – og kondisjonstrening som er tilpasset aldersgruppen. Vi gjør knebøy med/uten vekt, mage-øvelser, skyve/dra-øvelser, løping, sykling og hopping. 

Barna vil også bli introdusert til nye ferdigheter som for eksempel håndstående og markløft. Vi ser at gruppetrening og samarbeid gir motivasjon og skaper gode relasjoner blant barna som deltar. 

Nytt fra 2023 er at barna får en ekstra gratis time i måneden. Da blir fokus på grunnleggende styrke og vektløfting. Mer informasjon kommer via e-post til påmeldte.

 

 

Viktig info til foreldre

Alle som har lyst å delta på timene må være medlem av Stavanger vektløfterklubb. Ved tidligere deltakelse på trening i regi av SVK  er det mest sannsynlig allerede blitt registrert medlemskap. Dette kan du sjekke på minindrett.no. Nye medlemmer kan registrere seg i klubben her: Innmeldingsside (nif.no). Barn opp til 13 år som er organisert i idrett i klubbens regi er forsikret gjennom Gjensidige barneforsikring. 

Les mer her:
Barneidretts- og klubbforsikring (idrettsforbundet.no)

 

påmelding

Har du spørsmål om Kids Camp? Ta kontakt