Våre trenere

Våre trenere

Vårt mål er å bidra til god helse og treningsglede, og å skape gode opplevelser sammen. Det gjør vi ved å være profesjonell, godt kvalifisert, engasjert, og kanskje viktigst av alt; kjenne og bry oss om medlemmene våre. Vi er her for å hjelpe deg mot dine mål!

LENA MARI
HANSSEN​​

Daglig Leder / Eier

CF L2
Mental Trener L1 & L2 (Raw Performance)
Personlig Trener (AFPT)
Rehab Trener (AFPT)
Kostholdsveileder (AFPT)
Aerobic Capasity Course

BIRGITTE LUND
FREDRIKSEN​

Eier / Trener

CF L2
Aerobic Capasity Course
Personlig Trener (AFPT)
3D Trening (AFPT)

jon-inge
nilsen

Eier / Trener

CF L2
Aerobic Capasity Course

jebb
peria

Eier / Trener

CF L1

andreas
udal

Eier / Trener

Functional Fitness Trainer (AFPT)
Davide
Alessi

Trener/Eier

CF L2
MSc Sport and Business Management
Thai Boxing Trainer
Kettlebell Instructor L1
Personal Trainer Senior L2
Functional Training Coach

Ane Iselin
Brogeland

Flow / Trener

Lektor i dans v/ UiS
BA Dans og MA Performance
3. belte i Capoeira
Kursholder mobilitet og yoga

Aksel
Hetland

Trener

CF L1

Iselin
Garibaldi

Trener

Functional Fitness Trainer (AFPT)
Ask Trainee

Håvard
Dahle

Trener

CrossFit L1
Personlig Trener (AFPT)
Idrettspsykologi og mental trening (ONH)

Siri
Vik

Trener

Ask Trainee
CF L1

Joakim
Jacobsen

Trener

Ask Trainee
CF L1

INGRID
SELVÅG

Berserk / Trener

CF L1

Attester

Hva medlemmene våre sier om oss.

Sondre

Etter å ha drevet vanlig styrke ved siden av vindsurfing i 25 år ville jeg gjøre noe nytt. Etter AskLappen forsto jeg at jeg hadde mye å gå på i overkroppsstyrke og mobilitet, og bestemte meg for å melde meg inn. Å gå fra å være på et høyt nivå i egen idrett til å begynne på bunn i CrossFit var en fin mental utfordring. Etter ett år med CrossFit Ask er jeg 12 kilo lettere og har fått sterkere kjerne og skuldre. Det har resultert i gode resultater på regattabanen også. Takk til alle trenere og medlemmer som alltid har et smil og en «high five» på lur, selv på grå dager.

Foto: Pål Fostervold

@sondrekrey
Iselin

Da jeg flyttet til Stavanger høsten 2018 trengte jeg et sted hvor jeg kunne fokusere på å videreutvikle meg som atlet, ha et sted som verdsatte og godtok den jeg er, og muligheten til å dele kunnskapen og gleden jeg har av bevegelse med andre. Dette med spesiell takk til dyktige og kunnskapsrike trenere og åpne medlemmer. Jeg er glad for at Ask prioriterer mobilitet og skadeforebygging for deres medlemmer og heldige meg som for dele dette gjennom Flow-timene! Det viktigste for meg på Ask er nok samholdet, og jeg angrer ikke et sekund på at CrossFit Ask ble mitt andre hjem!

Foto: Peter Monstad

@aneiselin
Jan Steinar

Jeg startet med CrossFit i oktober 2018, etter å ha drevet med tradisjonell styrketrening på treningsenter i lang tid. Selv om jeg var sterk på en rekke områder, hadde jeg også mine svakheter. Tålmodighet, mobilitet og teknikk er de viktigste å nevne. Da jeg startet med CrossFit gikk jeg knallhardt ut, uten å tenke på teknikk og skadeforebygging. PT-timer med Lena «har plukket meg fra hverandre, og bygget meg opp igjen, stykkevis». Vi har fokusert på alle muskelgrupper og kvaliteten på bevegelsesmønsteret mitt. Jeg har nå begynt å forstå flere øvelser, alt fra vektløfting til håndstående gange, ved å bruke riktig bevegelser og teknikk. Jeg anbefaler sterkt en-til-en-PT på CrossFit Ask.

@jsjoa
Martin

Jeg ble tatt godt imot da jeg begynte på Ask høsten 2018. Jeg opplever at det er et flott senter med dyktige trenere, gode fasiliteter og utstyr. Etter at jeg begynte har jeg økt i styrke og liker den store variasjonen i både øvelser og intensitet. Det får meg til å presse meg mentalt i større grad enn når jeg trener på egen hånd. Det gode miljøet gir rett og slett masse treningsglede, og jeg har økt antall økter per uke.

@mmarkussn
Joakim

Før jeg begynte på Ask var det vanskelig for meg å få rutine på treningen. Med CrossFit, liker jeg kombinasjonen av både styrke og kondisjon og at jeg kan møte opp til en ferdig planlagt økt med god veiledning på kjøpet. Etter endt økt er jeg mer pigg i hodet enn etter en time på sofaen. I tillegg er rygg og skuldre bedre nå med regelmessig trening enn uten. Nå har jeg trent på Ask hver uke i et helt år, og føler meg bedre og sterkere enn noen gang!

Karim

Jeg kommer fra Frankrike og var helt ny i Stavanger da jeg begynte å trene på Ask. Det som overrasket meg mest var at AskFamilien virkelig føltes som en familie. Det som likevel skilte seg mest ut var måten jeg ble tatt i mot på av trenerne og de andre medlemmene. CrossFit har blitt en stor del av livet mitt, og når jeg ikke er offshore tilbringer jeg kvalitetstid på Ask. CrossFit har uten tvil endret livstilen min og gjort meg sunnere og sprekere.

@kz1508
Håvard

Jeg liker å trene på Ask fordi jeg opplever et svært godt samhold mellom medlemmer. Trenerne er profesjonelle, tilrettelegger trening for alle nivå og ønsker at jeg skal få fremgang og oppleve mestringsfølelse. Miljøet på Ask er helt fantastisk og gir meg alltid en «boost», både på gode og dårlige dager. Treningen har gitt meg et nytt høydepunkt i hverdagen, og det eneste jeg angrer på er at jeg ikke begynte på Ask før. Jeg har tidligere løpt og trent på ordinært treningssenter, men slitt mye med smerter i rygg og bein. Disse smertene er jeg helt kvitt nå. sk har gitt meg treningsglede, overskudd og mange nye relasjoner med ulike og kjekke mennesker jeg ikke ville vært foruten.

@havardkalsas
Karianne

Jeg kom til et punkt hvor jeg rett og slett var LEI. Lei av vondter, lei av at alt var ekstra tungt på trening og lei av å ikke føle at utseende matchet den personen jeg er og vil være. Kostholdsplanen og oppfølgingen fra Lena ga meg akkurat det jeg trengte for å endre livet mitt. Jeg vet hva som må til for å gå ned i vekt, men jeg klarer det ikke alene. Planen er vanlig, sunn mat, enkel å følge og jeg lærer på veien, som jo er viktig fordi dette er noe jeg skal leve med resten av livet. Her er ingen kaloritelling, men jeg har lært å sette sammen måltider som inneholder det jeg trenger av fett, protein og karbohydrater. Facebook-gruppa med de andre som følger en plan er gull. Alle har sine utgangspunkt, mål og ønsker, men alle heier vi på hverandre, og deler både gode og vanskelige dager. Her deler vi også oppskrifter og ikke minst legger Lena ut masse tips til mat, men også inspirerende ord.

@kariannemunch
Marte

Jeg har følt meg inkludert og ivaretatt av dyktige trenere og resten av AskFamilien siden første dag, og etter åtte måneder med CrossFit merker jeg stor forskjell. Hverdagslige gjøremål er mye lettere, men den største og viktigste endringen er at jeg har blitt sterkere mentalt. Kropp og hode har det bedre, jeg sover bedre og har mer overskudd. Miljøet på Ask er unikt. Dyktige trenere kombinert med en støttende heiagjeng har stor påvirkning og er nok grunnen til all fremgangen jeg har hatt.

@martesetsa
Previous slide
Next slide
har du lyst til å prøve?
Book en prøvetime i dag