Ofte stilte spørsmål

Absolutt ikke! Du trenger ikke bekymre deg for at du ikke er i god nok form når du begynner på Ask – det er nemlig hos oss du kommer i form.

Vi hjelper deg og legger til rette for at du skal ha en god start på treningen din, uansett utgangspunkt. Mange av medlemmene våre har gått igjennom en livsstilsendring og kan være til inspirasjon.

På Ask møter vi deg med åpne armer og hjelper deg å finne motivasjonen. Vi heier på deg og støtter deg steg for steg.

CrossFit er for alle.

Du trenger ingen treningserfaring fra før. Vi hjelper deg å justere øvelser og belastning på hver trening slik at øktene passer for deg og dine individuelle behov.

CrossFit er en treningsform som er en mellomting mellom personlig trening og gruppetimer, som bootcamp, aerobics og sirkeltrening.

Den største forskjellen er samholdet og det unike, inkluderende miljøet. Medlemmene blir godt kjent med hverandre, tar en kaffe etter trening og nye vennskap formes. Hos CrossFit Ask får du førsteklasses oppfølging av dyktige trenere og en tilhørighet i Askfamilien.

I tillegg steller vi i stand sosiale arrangementer med jevne mellomrom hvor alle i AskFamilien kan være med.

Hvis du har trent CrossFit før ved et annet CrossFit-senter kan du ta kontakt med oss slik at vi kan gjennomføre en screening.

Du kan reservere plass på timer 48 timer før timen starter.

Hvis timen er full kan du sette deg på ventelista. Dersom det blir ledig plass får du en mail med en bekreftelse på at du har fått plass på timen.

Det er derfor svært viktig at du kansellerer plassen din så fort som mulig dersom du ikke har mulighet til å delta på timen du har planlagt å gå på.

Timene våre varierer fra dag til dag i samsvar med timeplanen vår.

Alle medlemmene som ønsker kan kjøpe egen nøkkelbrikke som gir tilgang til boxen mellom 05:30 og 21:00.

50 prosent av boxen er dedikert til egentrening.

For å trene egentrening sjekker du inn på «Open Gym» via iPaden i resepsjonen når du kommer på trening.

Medlemmer kan fryse medlemskapet i en periode fra en til tre måneder dersom man har en bekreftelse på en gyldig grunn, eksempelvis legeerklæring og tjenesteplikt.

Hvis du ønsker å fryse ditt medlemskap, må du søke om dette en måned i forveien ved å sende oss en mail.

Under fryseperioden vil du bli trukket et beløp på kr 150,- per måned.

Henvendelser knyttet til oppsigelse av medlemskap må sendes på mail, eller ved direkte kontakt med daglig leder.

Oppsigelsen krever en måneds forvarsel for alle medlemskap. Dette gjelder fra datoen oppsigelsesforespørselen ble mottatt.

Dette gjelder kun dersom bindingstiden din er over.

Vi holder til i Gunnarshaugbygget på Åsen, adresse Auglendsdalen 81G, 4017 Stavanger.

Du tar av i rundkjøringen til Kiwi-butikken, men fortsetter på veien til høyre. Parkeringsplassen vår ligger ved motorveien og inngangen finner du på siden av bygget mot Hove West.

Hva er crossfit

«CrossFit er konstant variert funksjonelle bevegelser utført med høy intensitet.»

CrossFit Founder, Greg Glassman.

hva sier medlemmene våre om ASK?

CrossFit er ikke bare en effektiv treningsform, men det sosiale miljøet skiller seg fra de fleste andre sentere. Trenere og medlemmer støtter og motiverer hverandre til å bli bedre og til å gjøre sitt beste på hver eneste økt. Samholdet er unikt, og gir oss følelsen av å være en del av et større lag til tross for at CrossFit først og fremst er en individuell idrett.

Har du et spørsmål?
Ta kontakt med oss