PERSONLIG TRENING I STAVANGER

Personlig trening på ASK

Personlig trening er for deg som har spesifikke mål, for deg som trenger hjelp til å finne mål å jobbe mot og for deg som vil kjenne gleden av å mestre og å ha en funksjonell kropp i hverdagen. Du trenger ingen erfaring med CrossFit eller annen trening for å ha PT hos oss på Ask.

La oss vise deg veien mot en sterkere kropp, bedre kondisjon, koordinasjon og bevegelighet! PT hos oss er også en fin måte å bli en del av det gode miljøet på Ask.

*Priser kan variere fra trener til trener.

PT55 min  (en-til-en)

5 TIMER 5.999,-
10 TIMER 9.999,-
20 TIMER 18.499,-
40 timer 34.000,-
 

PT55 min Duo (tren sammen med en venn)

5 TIMER 7.499,-
10 TIMER 13.999,-
20 TIMER 23.999,-
40 timer 42.000,-

Hvorfor velge PT?

Vi er ikke som andre, tradisjonelle treningssenter – hos oss står fellesskapet i sentrum. Vi svetter sammen, ler sammen, heier på hverandre og har det gøy samtidig som vi kommer i god form. Når du kommer inn døra hos på Ask blir du en del av AskFamilien.

Møt våre trenere

Våre personlige trenere har lang erfaring innen trening. De hjelper deg å nå dine mål. 

Davide
Jeg vil gjøre mitt ytterste for at du skal føle deg trygg og ha det gøy når du trener med meg. Sammen kan vi gjøre store endringer i livet ditt!

Davide
Lena
Jeg vil hjelpe deg å hente ut ditt potensiale og motivere deg for at du skal nå dine treningsmål. Sammen finner vi treningsgleden slik at helse og trening blir en naturlig del av livet ditt.

Lena
Iselin
Jeg har stor tro på at vi er født til å bevege oss. Gjennom lidenskapen min for nettopp bevegelse vil jeg hjelpe deg med å bedre din kroppsbeherskelse, nå dine treningsmål og finne glede i å bruke kroppen.

Iselin

Book din gratis time

Prøvetimen starter med en omvisning på Ask. Deretter snakker vi litt om treningsmålene dine, før vi går i gang med dagens trening.

Er PT for deg?
Spør oss i dag