PERSONLIG TRENING I STAVANGER

Kom og prøv en uforpliktende time med pt

Personlig trening er for deg som har spesifikke mål, for deg som trenger hjelp til å finne mål å jobbe mot og for deg som vil kjenne gleden av å mestre og å ha en funksjonell kropp i hverdagen. Du trenger ingen erfaring med CrossFit eller annen trening for å ha PT hos oss på Ask.

La oss vise deg veien mot en sterkere kropp, bedre kondisjon, koordinasjon og bevegelighet! PT hos oss er også en fin måte å bli en del av det gode miljøet på Ask.

Individuell trening (one-on-one)

5 TIMER 4250,-
10 TIMER 8000,-
20 TIMER 15000,-

Duo (tren sammen med en venn)

5 TIMER 5500,-
10 TIMER 10500,-
20 TIMER 19000,-

Hvorfor velge PT?

Vi er ikke som andre, tradisjonelle treningssenter – hos oss står fellesskapet i sentrum. Vi svetter sammen, ler sammen, heier på hverandre og har det gøy samtidig som vi kommer i god form. Når du kommer inn døra hos på Ask blir du en del av AskFamilien.

Møt våre trenere

Våre trenere har forskjellig bakgrunn, utdanning og tilnærming til trening. 

Davide
Jeg er en utadvendt og ydmyk person, og vil gjøre mitt ytterste for at du skal føle deg trygg og ha det gøy når du trener med meg. Sammen kan vi gjøre store endringer i livet ditt!

Davide
Iselin
Jeg har stor tro på at vi er født til å bevege oss. Gjennom lidenskapen min for nettopp bevegelse vil jeg hjelpe deg med å bedre din kroppsbeherskelse, nå dine treningsmål og finne glede i å bruke kroppen.

Iselin
Lena
Jeg vil hjelpe deg å hente ut ditt potensiale og motivere deg for at du skal nå dine treningsmål. Sammen finner vi treningsgleden slik at helse og trening blir en naturlig del av livet ditt.

Lena

Book din gratis time

Prøvetimen starter med en omvisning på Ask. Deretter snakker vi litt om treningsmålene dine, før vi går i gang med dagens trening.

Er PT for deg?
Spør oss i dag
EnglishNorwegian