fbpx

Ask Kosthold

Ny kostholdsgruppe starter 2. november...!

Ny kostholdsgruppe begynner snart...!

God helse starter med et balansert kosthold

Bli med vår kostholdsveileder, Lena, som vil veilede deg gjennom en 2 måneders skreddersydd kostholdsendring. Hun vil lære deg mer om mat som er bra for deg og hjelpe deg mot en sunn og glad kropp som er klar for utfordringene du møter i hverdagen.

2 måneder med kostholdsveiledning - 1500 kr per måned

- 2 måneders kostholdsprogram
- 1500 kr per måned

Hva kan du forvente

Tett oppfølging og motivasjon, økt kunnskap om mat og gode verktøy for å oppnå en sunn og balansert tilnærming til hva du spiser. Via vår gruppechat kan du også dele dine ideer og erfaringer med andre som er med i programmet.

Kostholdet er bygget på maten du allerede foretrekker å spise, med fokus på de riktige mengdene som kreves for å oppnå dine mål. Et bra kosthold er individuelt fra person til person. Sammen finner vi et kosthold du trives med, og som du kan spise med resten av familien!

Kunnskap
om mat

Sunne
Oppskrifter

Få mer
energi


idealvekta

Bli med i vår neste gruppe

Ask Kosthold passer for alle som ønsker å finne en livsstil som man kan ha livet ut – uansett hvor i verden du befinner deg.

Hvordan gjør vi det ...?

Du vil ha regelmessige videomøter og samtaler med vår kostholdsveileder, samt tilgang til en gruppechat med andre i programmet.

Hvem kan bli med...?

Alle som vil lære mer om mat, bygge gode rutiner og gjøre fornuftige endringer i sitt eget kosthold

Når er det...?

Nye kurs starter cirka annenhver måned, med en minimum 2-måneders bindingstid.

Attester

Her kan du lese om erfaringer fra noen av våre tidligere deltakere.

Karianne

Jeg kom til et punkt hvor jeg rett og slett var LEI. Lei av vondter, lei av at alt var ekstra tungt på trening og lei av å ikke føle at utseende matchet den personen jeg er og vil være.

Kostholdsplanen og oppfølgingen fra Lena ga meg akkurat det jeg trengte for å endre livet mitt. Jeg vet hva som må til for å gå ned i vekt, men jeg fikk det ganske enkelt ikke til på egen hånd.

Planen er vanlig, sunn mat, enkel å følge og jeg lærer på veien, som jo er viktig fordi dette er noe jeg skal leve med resten av livet. Her er ingen kaloritelling, men jeg har lært å sette sammen måltider som inneholder det jeg trenger av fett, protein og karbohydrater.

Facebook-gruppa med de andre som følger en plan er gull. Alle har sine utgangspunkt, mål og ønsker, men alle heier vi på hverandre, og deler både gode og vanskelige dager. Her deler vi også oppskrifter, og ikke minst legger Lena ut masse tips til mat, men også inspirerende ord.

Foto: Siri Danielsen

Kathrine

Jeg startet med kostholdsoppfølging hos Lena på CrossFit Ask i slutten av november 2019. I løpet av de fem første månedene ble jeg 18,5 kilo lettere og etablerte gode matvaner. Nedgangen og de gode vanene har jeg holdt på til dags dato.

Jeg har som mange andre prøvd ulike dietter, men det som Lena tilbyr er hjelp til normalt kosthold uten fiksfakseri. Jeg tilbringer ikke mer tid på kjøkkenet til laging og klargjøring av mat enn hva jeg ønsker selv.

Jeg har trent CrossFit i 3,5 år, uten å gå ned i vekt. Så jeg meldte meg på kostholdsoppfølgingen for å få kontroll på porsjoner og matinntak.

Det var svært motiverende å være i en gruppe med andre som var i samme situasjon som meg og oppfølgingen fra Lena var kjempegod! Vi delte oppskrifter, gode dager og dårlige dager.

Har du motivasjonen, har Lena verktøyene. Jeg vil absolutt anbefale kostholdsoppfølgingen til Lena. Og CrossFit Ask!

Foto: Trine Finnesand

Katja

Ved hjelp av små og enkle justeringer har Lenas kostholdsplan hjulpet meg å finne tilbake til gode måltidsrutiner, få mer energi og bedre prestasjon både på land og i vann.

Jeg skulle ikke gjøre store livsstilsendringer,men ned noen få kg da det hadde blitt litt for mange kosedager over en periode.

Selv om jeg hadde en del kunnskap om kosthold på forhånd,så var det utrolig fint å få litt drahjelp med en tydelig og enkel plan som ikke krevde masse tid. God oppfølging av Lena, samt veldig fint å være en del av en gruppe der alle motiverte hverandre og delte erfaringer, selv om vi hadde forskjellige mål og utgangspunkt.

Julia

I nesten 6 måneder har jeg gått ned 19kg. Etter utallige forsøk, var det endelig noe som funket!

Har tidligere forsøkt shake og juice dietter, den berømte kylling-brokkoli-ris strategien, og PT med oppfølging på kosthold, men har aldri klart å gå ned.

De største forandringene jeg måtte gjøre i kostholdet var begrensning på mengder jeg pleide å spise, kutt i hvor mye sukker og søtt jeg inntok og bli mer bevisst på alternativer i hverdagen.

Det har vært overraskende lett å følge planene til Lena, spesielt når hun har vært så på ballen og hatt god oppfølging med både bilder av middager, ukentlig veiing, nye alternativer på planen og svar og råd så fort jeg har lurt på noe.

For min del tror jeg de viktigste faktorene for å klare dette har vært å fortelle folk rundt meg, planlegge måltider, og uken på forhånd samt å bruke Lena og andre i gruppen for alt det er verdt.

Kan anbefale dette på det sterkeste!

KLAR FOR Å KOMME I GANG

Registrer deg for å bli med på neste kostholdsgruppe

  1. Fyll ut skjemaet under.
  2. Vi kontakter deg og bekrefter plassen din.
  3. Vi avtaler et møte og du betaler for første måned

Sjekk ut noen av våre måltider