Programmering

Programmet Vårt

For oss er det viktig at treningen er både gøy, utfordrende og gjør deg til en sprekere utgave av deg selv! Vi har derfor valgt å samarbeide med Wolfpack Training som har lang erfaring med å lage treningsprogrammer innen CrossFit.

Vi tilbyr forskjellige typer timer hvor målet er at du skal få et solid treningsgrunnlag innen både styrke, kondisjon og bevegelighet. Hver eneste time tilpasses til deg, ditt utgangspunkt og dine behov av våre trenere. Vårt mål er at du skal nå dine mål, føle deg trygg, utfordret og ha det kjekt når du trener hos oss.

Prøvetimer

For alle som ønsker å prøve CrossFit og se hvordan vi har det på Ask. Timen er lagt opp slik at den passer alle nivå og er også åpen for medlemmer.

Prøvetime
WOD

"Workout Of the Day"

Denne timen inneholder litt av alt;
styrke, olympisk vektløfting, gymnastikk og kondisjon.

WOD
Endurance

På disse timene bygger vi kondisjon. Vi fokuserer på enkle, funksjonelle bevegelser og er derfor perfekt for de som har mindre treningserfaring eller rett og slett bare ønsker å bli en skikkelig kondismaskin.

endurance
Skills

Vi setter opp skills camper med jevne mellomrom.

Skills
Berserk

Her får du ei typisk Crossfit-økt hvor vi har utelatt de mest tekniske øvelsene. Timen er todelt og begynner med coretrening og følges av ei god svetteøkt. Perfekt for de med litt mindre treningserfaring eller om du bare vil bli sterkere og få bedre kondisjon.

berserk
Flow

Denne timen er dedikert til bevegelse og mobilitet. Flow vil hjelpe deg tøye og slappe av i store og små muskler i kroppen, og i tillegg øke bevegeligheten din.

Flow
Partner WOD

Dette er ei lengre økt som vi utfører i teams, vanligvis på to eller tre. Økta er en miks av de forskjellige CrossFit-øvelsene og varer som regel i 30-40 minutter. Ei veldig kjekk og sosial økt som de færreste vil gå glipp av.

Partner
Open Gym

50 prosent av gulvplassen vår er dedikert til Open Gym og egentrening. Her har man mulighet til å gjøre WOD + eller annen trening utenom timene. Du booker plass i forkant slik som på de vanlige timene. Deretter sjekker du inn på iPaden i resepsjonen når du kommer.

Open Gym

Klikk under for å se timeplanen vår.
Når du har blitt medlem hos oss vil du ha tilgang til vår medlemsportal. Der kan du reservere plass på alle våre timer.

TRENINGSDAGBOK

Vi har valgt appen SugarWOD for å dele all programmeringen til våre medlemmer. Her kan du enkelt se, logge og spore din egen framgang slik at du har kontroll på hva du har gjort tidligere. Her kan du enkelt se, logge og spore din egen framgang slik at du har kontroll på hva du har gjort tidligere.

Les
økta
Se
historien din
Logg
økta
Lik &
kommenter
Følg din
progresjon
Vil du vite mer om CrossFit?
Les mer her
EnglishNorwegian